Det vigtigste er at skabe billeder folk holder af

Baggrunden

Det startede tilbage i 1980 hvor en ung knægt trådte sine første fodspor som fotografelev. I bagagen var et næsten nyt kamera og en drøm om at leve af sin hobby. I dag er drømmen blevet til virkelighed, kun kameraet har ændret sig.

Shootet

Efter at have hørt godt efter hvad kunden ønsker, bliver der brugt over 30 års erfaring for at omdanne idé til et færdigt produkt. Opgaven er ikke færdig før du sidder tilbage med følelsen af ”Wauw!”

Passionen

Det handler ikke blot om at kæle for teknikken og skabe nogle enestående billeder. Det handler i lige så stor grad om at lave et resultat der betyder noget for nogen. Et færdigt billede der sætter tankerne i gang.

Mørkekammeret

Engang stod man selv med fingrene i fotovæske. I dag bliver der brugt den nyeste teknik til digital efterbehandling og et professionelt lab til fremkaldelse. Intet overlades til tilfældigheder, end ikke en forkert skygge.

Fremtiden er digital

Alt udstyr er for længst skiftet til digital. Det giver langt bedre muligheder for præcis at ramme, det resultat der er altafgørende.

Jeg arbejder med mennesker

En levende og uformel stemning er vigtig for et godt samarbejde. Det er her man finder ud af, at det ikke kun handler om teknik.

Hver kunde er speciel

Alle skal have samme gode service, men ingen kunder er ens. Derfor skal der være plads til at bruge den tid der kræves til hver enkelt opgave, stor som lille.