Billedet der ikke kan tages om

Brylluppet er for mange noget af det største i deres liv. Det er dagen hvor alt samles i en højere enhed, og hvor intet må gå galt, heller ikke fotograferingen. Når først kjolen er skiftet ud med hverdagstøjet og billederne fremkaldt, er det for sent at tage noget om, man får kun én chance.

Mange brudepar har en helt speciel idé til hvilke billeder de skal have taget, og hvilket udtryk de går efter. Jeg er god til at gå ind i den ide og hjælpe med at få den omsat til noget, der giver det ønskede resultat.

Som forberedelse til billedet, er det vigtig at få en god snak og afstemt forventninger. Der snakkes om tidsforbrug, rekvisitter, tøj, stemning, grænser, komposition og andre vigtige detaljer. Jeg er med på at prøve alt af, så længe det er fysisk muligt.

Det færdige resultat kan være et enkelt bryllupsbillede, eller en serie man kan være stolt af at vise frem.

Det er altid rart med en ekstra hånd, f.eks. en medhjælper fra familien, der kan hjælpe med rettelser af tøj, at hente champagnen eller være klar med buketten.

Kontraster, rå betonvæg eller romantisk location, kan danne rammerne for det perfekte bryllupsfoto. Det kan også være stedet hvor der blev friet, eller i studie med klassisk lys og stemning.

Jeg sætter den tid af til fotograferingen som der kræves. De færdige billeder kommer i en bryllupsmappe, men de kan også bestilles til forstørrelser, takkekort og lign. Er der brug for en anderledes morgengave, klarer vi også det.