Erhvervsportrætter tåler ingen kompromis

Når der skal tages erhvervsportrætter handler det om at få ro og plads. Det er naturligt at man er nervøs og føler sig utryg foran kameraet, og det er næppe det man vil udtrykke på det færdige billede.

Jeg snakker med alle, og prøver at lave en uformel stemning. Det giver et afslappet og imødekommende udtryk i det færdige resultat, præcis det vi går efter.

Erhvervsportrætter bruges ofte til firmaets hjemmeside eller en brochure, og laves f.eks. i forbindelse med lancering af nyt produkt, udvidelse af firmaet, modtagelse af en pris, pressemeddelelse og til mange andre formål.

Billeder af medarbejderne har langt større virkning end de fleste regner med. De giver langt mindre afstand til firmaets kunder og skaber et mere personlig forhold. Det betyder også meget at få sat et ansigt på, allerede inden den første kontakt er lavet.

Inden fotograferingen samarbejder jeg med kunden/stylister med valg af tøj, hår og evt. makeup. Små ting ved forberedelsen kan gøre meget for det endelige resultat og udstråling. Det er på detaljerne at man vinder.